GÜNDEM


More

Hayko Cepkin Önce Kafa, Sonra Tweet Attı

Unknown on : 19 Şubat 2013 Salı 1 YORUMLAR
Unknown
Ünlü rockçı Hayko Cepkin'in bar kapısında kafa attığı kadın darp raporu alıp karakolda şikayetçi oldu. Cepkin'in saldırdığı G.H, "Yere yığılınca tekmelemeye başladı ve üzerime tükürdü" dedi.
Hayranlarıyla yaptığı kavgalarla sık sık gündeme gelen ünlü rockçı Hayko Cepkin'in haftasonu Aylin Aslım ile DJ kabinine geçtiği Roxy barın kapısında bir kadına kafa attığı ortaya çıktı. Cumartesi gecesi yaşanan olayın ardından Cepkin'in saldırdığı G.H, önce hastaneden darp raporu aldı, ardından da karakola giderek şikayetçi oldu. 

Olay gecesi arkadaşlarıyla ellerinde viski şişesi Beyoğlu'ndaki Roxy barın önünden geçtiklerini anlatan G.H, "Arkadaşlarım sokaktan geçerken Hayko Cepkin'i gördü ve ona viski ikram etmek istedi. Ben de hiç dinlemediğim ve tanımadığım için 'Bu kim be' dedim. Hayko Cepkin bunun üzerine bana kafa attı, yere yığıldım. Yokuştan aşağıya yuvarlandım, gelip tekmelerle bana saldırmaya devam etti ve üzerime tükürdü. Korumalar gelip tuttu. Korumalardan kurtulup yumruklar savurarak bize doğru gelince biz de koşarak kaçtık" dedi.

'Kafam ve burnum şiş"
Sinema sektöründe kamera arkasında çalıştığını söyleyen G.H, Cepkin'in kendisinden özür bile dilemediğini belirtti ve şöyle konuştu:
"Menajeri küfür ettiğimi söylemiş ama yalan. Menajer orada bile değildi. Küfür falan etmedim. Sadece tanımadığım için 'Kim bu be' dedim. Elinden koşarak kurtulabildik. Eve gidip ağlayıp sızladım. Sabah da hastaneden darp raporu aldım. Kafamın sağ tarafında ve burnumda şişlik var. Bacaklarımda morluklar oluştu. Raporu alıp karakolda şikayetçi oldum. Avukatım dava açıyor. Davamın peşini bırakmayacağım. Çünkü Türkiye artık kadına şiddete doydu. 1.50 boyunda ve 45 kiloda bir kadınım. Kafa darbesinin ardından zaten kendimden geçtim, sonrası benim için karanlık..." diye konuştu. 

Cepkin ise dün twitter sayfasından olayla ilgili "Şok şok şoook. Asi rakçı yeni 3. Sayfa haberine şarkılı türkülü yanıt verdi" başlıklı tweet yazdı ve Levent Yüksel'in "Dedikodu" şarkısını paylaşarak şu yazıyı ekledi:
"Yaratıcı yeni 3. sayfa haberime Levent Yüksel'in sevilen bir parçasının küçük bir dörtlüğünü kendimize uyarlayarak yanıt olarak kullanalım. Kimin kafasını kırmışım tramvayda... Hıı güya yolda tokalaşmışım. Kafaları çekip çekip çorbada alıyormuşuz soluğu, onu da sonra anlatırım dın dınn. Full versiyonu yeni çıkacak haberlerimle tamamlayacağım keyifli seyirler."
Creative Commons Lisansı
Bu çalışma Creative Commons Attribution-Gayriticari-NoDerivs 3.0 Unported Lisansı ile lisanslanmıştır.

1 yorum:

Unknown dedi ki...

Sayfanızı özenle takip ediyorum gerçekten çok başarılısınız. Teşekkür ederim.
dunyadanbirhaber.com