GÜNDEM


More

Güncel HD Full Filmler

Unknown on : 15 Kasım 2014 Cumartesi 0 YORUMLAR
Unknown
ETİKETLER :

Güncel HD Full Filmler


Bethlehem Türkçe Dublaj izle 2013

Posted: 15 Nov 2014 03:03 AM PST

2013 yılında gösterime giren bu film Venedik’te en iyi film dalında ödüle layık görülmüş başarılı bir filmdir.Filmin senaryosu Ali Wakad ve Yuval Adler hazırlamıştır.İsrail’in gizli servisine çalışan Razi ve 17 yaşındaki Filistinli muhbiri Sanfur son iki senedir haniyse ile baba oğul gibidir.Sanfur ise üst düzey bir El Aksa militanının kardeşidir.Fakat israil gizli servisi sanfurun gizli sarklı başka ilişkilerinide olduğunu ortaya çıkarınca Razi içinden çıkamayacağı bir çıkmaza girer.Bethehem filmini türkçe dublaj ve hd kalitesinde izlemenin keyfini çıkarın.Film ile ilgili görüşlerinizi belirtmeyi lütfen unutmayın.Yorumlarınız filmler için çok değerli’dir.iyi seyirler dileriz.hdfullfilmizlesene.com

Kızlar Takımı – Cloud 9 Türkçe Dublaj izle 2006

Posted: 14 Nov 2014 05:10 PM PST

Kızlar Takımı filmini türkçe dublaj ve hd kalitesinde izleyebilirsiniz.iyi seyirler.hdfullfilmizlesene.com

Supernatural 2.Sezon 4.Bölüm 720p Türkçe Altyazılı izle

Posted: 14 Nov 2014 02:15 PM PST

The Walking Dead 2.Sezon 13.Bölüm 720p Türkçe Altyazılı izle

Posted: 14 Nov 2014 01:26 PM PST

Amerika yapımlı ait olan The Walking Dead dizisinde korku ve gerilim sahneleri çok ön plandadır. Çizgi film serisini devam ettirmek adına yayıma giren bu dizi büyük bir izleyici kitlesi tarafından çok beğenilmiştir. Macera ve aksiyonunda izlerinin görüldüğü bu dizide aile faktörü de işlenmiştir.

Bir kurşun yüzünden yaralanan polis memuru Rick Grimes yattığı hastaneden uyandığı zaman büyük bir farklılıkla karşılaşır. İçinde bulunduğu hastane tamamen boşalmıştır ve hastanenin içerisi cesetlerle dolup taşmaktadır. Çevresinde hiçbir insan belirtisine rastlamayan Rick ailesini aramak için hemen evine gider. Karısı Lori'nin ve oğlunun evde olmadığını anlayan Rick onları aramak için yola koyulur. Ancak zombi adı verilen yürüyen ölüler yüzünden bu amacı biraz zorlanan Rick'i zorlu bir görev beklemektedir.

The Walking Dead dizisi dram yönünden de karşımıza çıkmaya devam etmektedir. Hüznün son noktasına ulaşacağınız bu dizi aracılığıyla sevdiklerinizin değerini anlama şansı yakalayabilirsiniz. Yok olan dünyada var olan insanları aramak hiç de kolay olmayan bir iş olduğu için bu dizi insanların dikkatini çekmeyi başarmaktadır.

New Girl 1.Sezon 5.Bölüm 720p Türkçe Altyazılı izle

Posted: 14 Nov 2014 01:20 PM PST

New Girl dizisinin konusu Kadın-erkek ilişkileri üzerine bir sit-kom olarak hazırlanmış. Sevgilisinden yeni ayrılan Jess, üç erkekle birlikte aynı eve taşınmak zorunda kalır. İnsan ilişkilerinde pek başarılı olamayan Jess, evde geçirdiği süre içerisinde hem kendini geliştirme fırsatı bulacak, hem de erkeklerin dünyasını yakından tanıyacaktır.hdfullfilmizlesene.com iyi seyirler diler.

Korku Efendisi – Sint Türkçe Dublaj izle 2010

Posted: 14 Nov 2014 08:03 AM PST

2010 yapımlı bu korku filminin ana konusu Efsaneye göre Aziz Nikolas ülkeyi haraca bağlayan ve çocukları kaçıran kötü bir adamdır. Halkın ayaklanmasıyla beraber 5 aralık gecesi Aziz Nikolas vahşice öldürülür. Ölümünden sonra 5 Aralık gecesi dolunay ile beraber Aziz Nikolas öcünü almak için geri gelir. Artık o geceyi unutmak hiç kimse için mümkün olmayacaktır.hdfullfilmizlesene.com iyi seyirler diler.

Hiç yorum yok: